Καθαρισμός Φύλαξη Χαλιών και Μοκετών

Η διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών σας, αρχίζει και τελειώνει, με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας.

Μην ασχοληθείτε άλλο.

Συνεργείο της Clean ’n’ Carry θα παραλάβει σε καθορισμένο ραντεβού τα χειροποίητα ή μηχανοποίητα χαλιά σας, τις μοκέτες, φλοκάτες, παπλώματα κ.λ.π. θα εκδώσει Δελτίο Παραλαβής όπου θα αναγράφονται ποσότητες και ποιότητες των παραλαμβανομένων ειδών, θα τα κωδικοποιήσει και με δικά μας μεταφορικά μέσα θα τα μεταφέρει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Αφού γίνει η ταξινόμησή τους, από ειδικευμένο προσωπικό και η καταγραφή τους στους ηλεκτρονικούς καταλόγους της Clean ‘n’ Carry, ξεκινά η διαδικασία καθαρισμού.

1ο βήμα
: το τίναγμα, για την αφαίρεση όλης της σκόνης, μέχρι το βάθος της ίνας. (Κόκκοι σκόνης στην ίνα του χαλιού είναι η κύρια αιτία φθοράς του πέλους).
2ο βήμα: το ξελέκιασμα από συγκεκριμένους “σκληρούς” λεκέδες, ή τοπικά πατήματα (μικρές περιοχές που πατιούνται επίμονα).
3ο βήμα: καθαρισμός και “λεύκανση” των κροσσιών , “ο καθρέφτης του χαλιού”.
4ο βήμα: το πλύσιμο και η απολύμανση, σε νέας γενιάς ηλεκτρονικά πλυντήρια, με σειρά ειδικών προγραμμάτων, για κάθε είδος τάπητα, με οικολογικά, βιοδιασπώμενα σαπούνια με κρυσταλλική σύνθεση.
5ο βήμα: το ολοκληρωμένο ξέβγαλμα, για την εξουδετέρωση καταλοίπων, που φθείρουν το χαλί αφενός και αφετέρου το κρατούν καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα.
6ο βήμα: η αποστράγγιση του νερού, σε φυγοκεντρικά στυπτήρια, πετυχαίνοντας πεντακάθαρα χαλιά χωρίς ατυχήματα. (ξεβάμματα, κιτρινίλες κ.α.)
7ο βήμα: το τελικό στέγνωμά τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου προστατεύονται από τις UVB ακτίνες του ήλιου, αλλά φυσικά αεριζόμενα αποκτούν ζωντανά χρώματα και άρωμα φρεσκάδας.
8ο βήμα: ο τελικός έλεγχος, για άριστη ποιότητα καθαρισμού και η συσκευασία σε κατάλληλα προστατευτικά καλλύματα.
9ο βήμα: η αποθήκευσή τους στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες μας, αποστειρωμένες και με σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος.

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Όταν μας ειδοποιήσετε, θα παραδώσουμε τα χαλιά στο σπίτι σας σε συγκεκριμένο ραντεβού (ενημέρωση με SMS για την ώρα παράδοσης) με σεβασμό στο χρόνο σας και τις πιεστικές συνθήκες που όλοι μας ζούμε.

Φρεσκάρισμα

Είναι πλέον σε όλους γνωστή, η ανάπτυξη μικροβιακού φορτίου σε ένα χαλί κατά τη διάρκεια της χρήσης του. ‘Οσο σχολαστικοί και να είμαστε στην εβδομαδιαία συντήρησή του στο σπίτι, είναι αδύνατον να αποτρέψουμε την ανάπτυξη μυκήτων, βακτηριδίων και άλλων μικροοργανισμών που στο σύνολό τους ονομάζουμε μικροβιακό φορτίο και δημιουργεί ενδεχομένως προβλήματα υγείας στους χρήστες και σίγουρα προβλήματα στο ίδιο το χαλί.

Είναι απαραίτητο λοιπόν για λόγους υγιεινής, να συντηρούμε τακτικά τα χαλιά μας. Απαγορεύεται να τα αποθηκεύσουμε χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία τους. Την άνοιξη λοιπόν, μόλις «σηκώσουμε» τα χαλιά μας, φροντίζουμε να τα συντηρήσουμε σωστά, με την ενδεδειγμένη μέθοδο καθαρισμού δηλαδή, πριν τα αποθηκεύσουμε.

Υπάρχει πολύ μεγάλη μερίδα χαλιών, που είναι σχετικά καθαρά για διάφορους λόγους, ένα δωμάτιο χωρίς ιδιαίτερη χρήση, κάποιο χαλί που δεν στρώθηκε όλη την περίοδο παρά μόνον 1-2 μήνες, ίσως κάποιο χαλί που προστατεύεται με εφαρμογή αδιαβροχοποίησης κτλ.

Σε αυτά τα χαλιά που δεν πατήθηκαν ιδιαίτερα και δεν χρειάζονται πλύσιμο ή άλλη μέθοδο καθαρισμού αλλά έχουν επιφορτωθεί με μικροβιακό φορτίο προσφέρεται η υπηρεσία «Φρεσκάρισμα».

Η διαδικασία που ακολουθείται για το φρεσκάρισμα είναι:

• Αφαίρεση με μηχάνημα παλμικής δόνησης και αναρρόφησης όλων των στερεών καταλοίπων όπως σκόνη, χνούδια, περιττό τριμμένο νήμα κτλ.

• Εφαρμογή ξηρού ατμού που εξουδετερώνει πλήρως ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και δυσάρεστες οσμές.

• Χτένισμα σε εξειδικευμένη μηχανή το οποίο αναζωογονεί τα χρώματα και ζωντανεύει το πέλος.

• Εφαρμογή εγκεκριμένου οικολογικού υλικού υποαλλεργικής προστασίας και φυσικά επαγγελματική συσκευασία.

Οι εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές που προσφέρεται η υπηρεσία, οδηγούν πολλούς πελάτες στην επιλογή της.

Φυσικά οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν κατά την παραλαβή των χαλιών εάν η υπηρεσία δεν «αρμόζει» στο δικό σας χαλί.

Σ.Σ.: Η υπηρεσία δεν προσφέρεται σε χαλιά που δεν έχουν καθαριστεί σε βάθος (με οποιαδήποτε μέθοδο καθαρισμού) για περισσότερο από 3 χρόνια, ή έχουν επιβαρυνθεί με λεκέδες, βαριά χρήση, κατοικίδια κλπ.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
  • ΜΟΚΕΤΑ 3,65 € / τ.μ.
  • ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΛΛΙΝΟ 4,15 € / τ.μ.
  • ΧΕΙΡΟΣ ΑΠΛΟ 4,90 € / τ.μ.
  • ΧΕΙΡΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ 6,30 € / τ.μ.

Η Clean ‘n’ Carry αναλαμβάνει

καθαρισμούς ταπήτων και μοκετών Ιερών Ναών, σχολικών εγκαταστάσεων, παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων κ.α.

Λειτουργεί τμήμα φασόν (χονδρικής), το οποίο εξυπηρετεί καθαριστήρια ρούχων,
καταστήματα εμπορίας χαλιών και άλλες επιχειρήσεις.

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας