Καθαρισμός Φύλαξη Χαλιών και Μοκετών

Η διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών σας, αρχίζει και τελειώνει, με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας.

Μην ασχοληθείτε άλλο.

Συνεργείο της Clean’n’Carry θα παραλάβει σε καθορισμένο ραντεβού τα χειροποίητα ή μηχανοποίητα χαλιά σας, τις μοκέτες, φλοκάτες, παπλώματα κ.λ.π. θα εκδώσει Δελτίο Παραλαβής όπου θα αναγράφονται ποσότητες και ποιότητες των παραλαμβανομένων ειδών, θα τα κωδικοποιήσει και με δικά μας μεταφορικά μέσα θα τα μεταφέρει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Ταπητοκαθαριστήριο 01

Αφού γίνει η ταξινόμησή τους, από ειδικευμένο προσωπικό και η καταγραφή τους στους ηλεκτρονικούς καταλόγους της Clean’n’Carry, ξεκινά η διαδικασία καθαρισμού.

1ο βήμα: το τίναγμα, για την αφαίρεση όλης της σκόνης, μέχρι το βάθος της ίνας. (Κόκκοι σκόνης στην ίνα του χαλιού είναι η κύρια αιτία φθοράς του πέλους).

2ο βήμα: το ξελέκιασμα από συγκεκριμένους “σκληρούς” λεκέδες, ή τοπικά πατήματα (μικρές περιοχές που πατιούνται επίμονα).

3ο βήμα
: καθαρισμός και “λεύκανση” των κροσσιών , “ο καθρέφτης του χαλιού”.

4ο βήμα
: το πλύσιμο και η απολύμανση, σε νέας γενιάς ηλεκτρονικά πλυντήρια, με σειρά ειδικών προγραμμάτων, για κάθε είδος τάπητα, με οικολογικά, βιοδιασπώμενα σαπούνια με κρυσταλλική σύνθεση.

5ο βήμα
: το ολοκληρωμένο ξέβγαλμα, για την εξουδετέρωση καταλοίπων, που φθείρουν το χαλί αφενός και αφετέρου το κρατούν καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα.

6ο βήμα
: η αποστράγγιση του νερού, σε φυγοκεντρικά στυπτήρια, πετυχαίνοντας πεντακάθαρα χαλιά χωρίς ατυχήματα. (ξεβάμματα, κιτρινίλες κ.α.)

7ο βήμα
: το τελικό στέγνωμά τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου προστατεύονται από τις UVB ακτίνες του ήλιου, αλλά φυσικά αεριζόμενα αποκτούν ζωντανά χρώματα και άρωμα φρεσκάδας.

8ο βήμα
: ο τελικός έλεγχος, για άριστη ποιότητα καθαρισμού και η συσκευασία σε κατάλληλα προστατευτικά καλλύματα.

9ο βήμα
: η αποθήκευσή τους στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες μας, αποστειρωμένες και με σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος.

Η υπηρεσία αναφέρεται σε μοκέτες που δεν μπορούν να βγουν (να τις μαζέψουμε δηλαδή , προκειμένου να πάνε σε ταπητο- καθαριστήριο ώστε να πλυθούν) τις οποίες συναντάμε σε σπίτια, γραφεία, σκάφη αναψυχής, ξενοδοχεία, Ιερούς ναούς, συνεδριακά κέντρα, επαγγελματικούς χώρους κ.α.

Για τις συγκεκριμένες μοκέτες απαιτείται τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού και συντήρησης, ούτως ώστε να μην συσσωρεύουν μικροβιακό φορτίο, το οποίο δυστυχώς με την καθημερινή χρήση, ανακυκλώνεται στον αέρα που αναπνέουμε, δημιουργώντας προβλήματα σε όλους μας, πολλώ δε μάλλον, σε ευαίσθητα άτομα όπως τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με άσθμα ή αλλεργίες.

Η Clean’n’Carry διαθέτει τον κατάλληλο φορητό εξοπλισμό, με τεχνολογία αιχμής, εξειδικευμένο προσωπικό και νέας γενιάς οικολογικά υλικά προκειμένου να σας προσφέρει έναν πλήρη  επί τόπου οικολογικό καθαρισμό, εξουδετερώνοντας ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και δυσοσμία.

Τα προηγμένα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι “αποτελεσματικά” καθώς λειτουργούν με μικροδιάσπαση των ρύπων, εξουδετερώνοντάς τους σε βάθος, αλλά και ‘’ασφαλή’’ τόσο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, όσο και για το περιβάλλον καθώς πληρούν όλα τα διεθνή οικολογικά σήματα και τις προδιαγραφές CE.

Οι φάσεις καθαρισμού είναι:

Αρχικός έλεγχος
Ξελέκιασμα
Σαπούνισμα με ελεγχόμενη υγρασία
Εξουδετέρωση καταλοίπων
Αναζωογόνηση χρωμάτων
Προστασία Allergy
Στέγνωμα έως και 95%
Αδιαβροχοποίηση κατόπιν ζήτησης
Τελικός έλεγχος

Η μοκέτα σας θα δείχνει σαν καινούργια, χωρίς λεκέδες, με άρωμα φρεσκάδας!

Ο χρόνος στεγνώματος είναι σύντομος και διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μοκέτας, την συχνότητα καθαρισμού, τον επαρκή αερισμό του χώρου και τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες και οικονομική προσφορά.

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε. Όταν μας ειδοποιήσετε, θα παραδώσουμε τα χαλιά στο σπίτι σας σε συγκεκριμένο ραντεβού (ενημέρωση με SMS για την ώρα παράδοσης) με σεβασμό στο χρόνο σας και τις πιεστικές συνθήκες που όλοι μας ζούμε.

Κοιμηθείτε ήσυχοι η Clean‘n’Carry έθεσε τη λύση … επί τάπητος!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το κανάλι … μας στο Youtube

Κοινοποιήστε το