Τιμοκατάλογος

Η Clean ‘n’ Carry ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1988, από τον κ. Απόστολο Κόγκα και μέχρι σήμερα, έχει αδιάλλειπτη παρουσία στον τομέα των υπηρεσιών καθαρισμού.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1100 μ2 στον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, η δε εξυπηρέτηση πελατών γίνεται από τα γραφεία της, στην Κηφισιά.

Με κύρια δραστηριότητα τις υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίου, εδραιώθηκε σταδιακά ως μία από τις πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, παρέχοντας πολύ υψηλού επιπέδου καθαρισμό και φύλαξη σε χειροποίητα χαλιά, μοκέτες, χαλιά μηχανής, υφαντά, φλοκάτες, κλινοσκεπάσματα κ.ά.

Αξιοποιώντας το υψηλής εκπαίδευσης ανθρώπινο δυναμικό της και επιλέγοντας πιστοποιημένα οικολογικά υλικά και σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό, σταδιακά επέκτεινε τις δραστηριότητές της, σε συγγενείς τομείς όπως:

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2023
  • ΜΟΚΕΤΑ 3,65 € / τ.μ.
  • ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΛΛΙΝΟ 4,15 € / τ.μ.
  • ΧΕΙΡΟΣ ΑΠΛΟ 4,90 € / τ.μ.
  • ΧΕΙΡΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ 6,30 € / τ.μ.

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας

Εστιασμένη στην ολόπλευρη υποστήριξη των πελατών της, επενδύει διαρκώς σε καινοτόμες ιδέες για να δίνει λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας. Με όραμα ανάπτυξης την τελευταία δεκαετία δημιούργησε γραφεία υποστήριξης στην Κηφισιά με online σύνδεση με τις κεντρικές εγκαταστάσεις. Επέκτεινε δε, τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς όπως:

Η Clean‘n’Carry κάνει δεκτές όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Για τις κάρτες Dinners και American Express χρεώνεται έξτρα προμήθεια τραπέζης.