Τιμοκατάλογος

Η Clean‘n’Carry ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1988, από τον κ. Απόστολο Κόγκα και μέχρι σήμερα, έχει αδιάλλειπτη παρουσία στον τομέα των υπηρεσιών καθαρισμού.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1100 μ2 στον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, η δε εξυπηρέτηση πελατών γίνεται από τα γραφεία της, στην Κηφισιά.

Με κύρια δραστηριότητα τις υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίου, εδραιώθηκε σταδιακά ως μία από τις πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, παρέχοντας πολύ υψηλού επιπέδου καθαρισμό και φύλαξη σε χειροποίητα χαλιά, μοκέτες, χαλιά μηχανής, υφαντά, φλοκάτες, κλινοσκεπάσματα κ.ά.

Αξιοποιώντας το υψηλής εκπαίδευσης ανθρώπινο δυναμικό της και επιλέγοντας πιστοποιημένα οικολογικά υλικά και σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό, σταδιακά επέκτεινε τις δραστηριότητές της, σε συγγενείς τομείς όπως:

Εστιασμένη στην ολόπλευρη υποστήριξη των πελατών της, επενδύει διαρκώς σε καινοτόμες ιδέες για να δίνει λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας. Με όραμα ανάπτυξης την τελευταία δεκαετία δημιούργησε γραφεία υποστήριξης στην Κηφισιά με online σύνδεση με τις κεντρικές εγκαταστάσεις. Επέκτεινε δε, τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς όπως:

Η Clean‘n’Carry κάνει δεκτές όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Για τις κάρτες Dinners και American Express χρεώνεται έξτρα προμήθεια τραπέζης.

Καθαρισμός Χαλιών

► Στην συνέχεια θα παραθέσουμε βήμα – βήμα τη διαδικασία παραλαβής, καθαρισμού, φύλαξης και επιστροφής των χαλιών στο σπίτι σας, προκειμένου να τα χαρείτε εσείς και η οικογένειά σας, πεντακάθαρα και ασφαλή απαλλαγμένα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς

► Καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε και αφού δωθεί η παραγγελία σας, θα κλείσουμε ραντεβού παραλαβής των χαλιών σας.

► Την προηγούμενη του καθορισμένου ραντεβού θα ενημερωθείτε με SMS στο κινητό σας τηλέφωνο, για την ακριβή ώρα άφιξης του συνεργείου μας. Συνήθως τα προς παραλαβή είδη είναι μαζεμένα, αν όμως θέλετε, μπορούμε να κάνουμε εμείς “το σήκωμα των χαλιών”, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει κατά το κλείσιμο της παραγγελίας.

► Ο υπεύθυνος του συνεργείου θα εκδώσει δελτίο παραλαβής (Αποδεικτικό Μεταφοράς Παραλαβής), θα αναγράψει όλα τα είδη που θα δώσετε προς καθαρισμό αναλυτικά, θα σας ενημερώσει σχετικά με αυτά και θα τα κωδικοποιήσει.

► Αφού μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις μας, πρωτίστως γίνεται η διαλογή. Ουσιαστικά δηλαδή επιλέγεται η ενδεδειγμένη για το συγκεκριμένο χαλί μέθοδος καθαρισμού και καταγράφεται η κατάσταση του χαλιού προς ενημέρωσή σας για ενδεχόμενη πιθανή απαιτούμενη επιδιόρθωση.

► Η επεξεργασία καθαρισμού ξεκινάει. Καταρχάς, αναρρόφηση ή τίναγμα, όπου αφαιρούνται όλοι οι στερεοί ρύποι (χώμα, σκόνη, πιθανά μικροαντικείμενα κλπ.) Ακολουθεί το ξελέκιασμα για τοπικούς έντονους λεκέδες και πολυχρησιμοποιημένες περιοχές του τάπητα.

► Όπου υπάρχουν κρόσσια γίνεται καθαρισμός και λεύκανση.

► Ξεκινάει το βαθύ οικολογικό πλύσιμο, σε δύο στάδια. Αρχικά το χαλί πλένεται χειροποίητα σε πίστα, υπό την επίβλεψη τεχνίτη και εν συνεχεία σε αυτόματο πλυντήριο ολοκληρώνεται η διαδικασία πλυσίματος και ξεβγάλματος. Στην έξοδο του πλυντηρίου, με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά γίνεται εξουδετέρωση των καταλοίπων, απολύμανση και απόσμηση.

► Το χαλί οδηγείται σε φυγοκεντρικό στυπτήριο, όπου αποβάλλει έως και το 90% του νερού, προκειμένου να απλωθεί χωρίς φόβο για ξεχειλώματα, κιτρινίλλες, ξεβάμματα κλπ. Στον ειδικό χώρο στεγνώματος παραμένει έως ότου οι ενδείξεις στο υγρασιόμετρο επιτρέψουν να προχωρήσουμε στον τελικό έλεγχο πριν την συσκευασία.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, εάν έχετε ζητήσει φύλαξη, το χαλί σας αποθηκεύεται στις ασφαλισμένες και φυλασσόμενες όλο το 24ωρο αποθήκες μας, απογράφεται και θα σας επιστραφεί μόλις το ζητήσετε. Εάν δε γίνει φύλαξη, ενημερώνεστε με SMS για την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του και καθορίζουμε ραντεβού για την παράδοσή του.

**Εάν το χαλί σας ανήκει στην ειδική κατηγορία των χαλιών που δεν επιτρέπεται να πλυθούν με νερό, οι τεχνικοί μας επιλέγουν την κατάλληλη για το συγκεκριμένο χαλί μέθοδο καθαρισμού (στεγνό καθάρισμα, bonnet, ξηρός καθαρισμός, shampoo, micro-splitting κλπ). Η υπόλοιπη διαδικασία επεξεργασίας ισχύει ως άνω.

Καθαρισμός Ταπήτων

45 - 85
  • 3 θέσιος χωρίς μαξιλάρια
  • 2 θέσιος λευκός με μαξιλάρια
  • 5 θέσιος γωνία με μαξιλάρι
Σαλόνια

Ανάλυση Υπηρεσίας - Οικολογικός Καθαρισμός Σαλονιού

Η Clean‘n’Carry αναλαμβάνει τον οικολογικό καθαρισμό ταπετσαριών επίπλων, σε υφασμάτινα και δερμάτινα σαλόνια, μπερζέρες, καναπέδες, καρέκλες τραπεζαρίας, όπως και επίπλων γραφείου, διευθυντικές και καρέκλες επισκέπτου. Η υπηρεσία παρέχεται στον χώρο σας ή με μεταφορά των υπό καθαρισμό ειδών στις εγκαταστάσεις μας κατόπιν ζήτησης.

Επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας ή στέλνοντας συμπληρωμένη τη φόρμα επικοινωνίας – προσφοράς, σας ενημερώνουμε σχετικά, με την ενδεδειγμένη μέθοδο και το κόστος καθαρισμού του σαλονιού σας. Σε προκαθορισμένο ραντεβού, το συνεργείο μας επισκέπτεται τον χώρο σας και αφού εξετάσει την ταπετσαρία του σαλονιού, σας κάνει μια σύντομη ενημέρωση και η διαδικασία του καθαρισμού ξεκινά.

Ανάλυση Υπηρεσίας - Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Ο τακτικός καθαρισμός του στρώματος επιβάλλεται για λόγους πρωτίστως υγιεινής. Ανάλογα με τα επίπεδα ρυπαρότητας, την ύπαρξη οργανικών λεκέδων και τη χρήση του στρώματος, η Clean’n’Carry προτείνει εναλλακτικά πακέτα καθαρισμού τα οποία περιγράφονται παρακάτω.

Βιοκαθαρισμός, μέθοδος καθαρισμού η οποία αναφέρεται σε τακτική συντήρηση του στρώματος και προσφέρει απαλλαγή από ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και υποαλλεργική προστασία allergy shield.

Ολικός καθαρισμός, ο οποίος επιπροσθέτως από τα οφέλη του βιοκαθαρισμού, εξαφανίζει οργανικούς λεκέδες (αίμα, ούρα, ιδρώτα) και οσμές με ολική απόσμηση.

Τέλος, πλήρες πακέτο οικολογικού καθαρισμού, το οποίο αναφέρεται σε ιδιαιτέρως ταλαιπωρημένα στρώματα, με οργανικούς λεκέδες και άλλα προβλήματα όπως μούχλα, φιλοξενία ασθενούς κτλ, πραγματοποιείται δε, στις εγκαταστάσεις μας και αποτελεί πλήρη και ριζικό καθαρισμό του στρώματος. Φυσικά η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του ανωστρώματος, του προσκέφαλου του κρεβατιού, τις ποδιές και τις τραβέρσες περιμετρικά.

Έξτρα υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίου

Η Clean‘n’Carry διαθέτει την υλικοτεχνική υποδομή να προσφέρει όλες τις ειδικές υπηρεσίες συντήρησης ταπήτων.

Η παρακάτω τιμολόγηση αφορά σε αποκλειστική/μεμονωμένη ανάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η εταιρεία μας προσφέρει τις εξειδικευμένες αυτές υπηρεσίες μέσα στα πακέτα καθαρισμού ή ανά περίπτωση με πάρα πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Εκμεταλευτείτε λοιπόν τις προσφορές μας και απολαύστε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επιδιορθώσεις

Η CleannCarry από την ίδρυσή της διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα επισκευής χειροποίητων χαλιών, προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης χειροποίητων χαλιών. Καλύπτοντας τις ανάγκες του πελατολογίου μας, επιδιορθώνουμε επίσης χαλιά μηχανής και μοκέτες, αλλάζοντας κρόσσια, ρέλια. Παρακάτω αναφέρονται οι κυριότερες επισκευές και οι τιμές χρέωσης.

Για οποιαδήποτε άλλη επιδιόρθωση επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας.

Καθαρισμός

29 - 80
  • Μονού στρώματος
  • Διπλού στρώματος
  • (1) διπλού και (2) μονών στρωμάτων
BIO