Φλοκάτες – Παπλώματα – Κουβέρτες

“Τα μαξιλάρια, το κάλυμμα του στρώματος, οι κουβέρτες και τα παπλώματα πρέπει να πλένονται με ζεστό νερό κάθε δύο – τρείς μήνες.”

Η παραπάνω συμβουλή, είναι επιτακτική, σε όλες τις επιστημονικές αναφορές σχετικά με το άσθμα, τις αλλεργίες, τις ιώσεις και την πρόληψη τους.

Τηρούμε όμως τις συμβουλές που θα προστατέψουν
εμάς και την οικογένειά μας, και αν ναι το κάνουμε σωστά;

Πολλοί λένε ότι το κόστος καθαρισμού ενός παπλώματος σε εξειδικευμένο καθαριστήριο είναι υψηλό και προτιμούν να πλύνουν το πάπλωμα ή την κουβέρτα τους στο πλυντήριο ή και στη μπανιέρα ακόμη.

Αν συνυπολογίσουμε το κόστος πλυσίματος στο σπίτι (ρεύμα, νερό, απορρυπαντικό, φθορά πλυντηρίου, χρόνος που αφιερώνουμε) θα δούμε ότι σαφώς και είναι προτιμότερο να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία. Αν όμως δεν σκεφτούμε τα παραπάνω, ούτε και τον κόπο που θα κάνουμε, πρέπει να δούμε αν πλύναμε πραγματικά το πάπλωμα ή την κουβέρτα μας. Δυστυχώς στο οικιακό πλυντήριο, τα κλινοσκεπάσματα δεν πλένονται σωστά λόγω όγκου αφενός και λόγω έλλειψης κατάλληλων υλικών αφετέρου.

Η απόφαση είναι δική σας, προστατέψτε τώρα την οικογένειά σας και χαρίστε της ένα καθαρό, φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης.

Η Clean‘n’Carry με εμπειρία από το 1988 στον καθαρισμό ύφανσης, σας προσφέρει πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών ένα προς ένα σε επαγγελματικά πλυντήρια, απολύμανση με εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. απολυμαντικό, αποστείρωση, αντιμικροβιακή προστασία, ακαρεοκτονία, ζωντανά χρώματα, ευχάριστη μυρωδιά, ασφαλή συσκευασία φύλαξης. Πουπουλένια παπλώματα, μάλλινες κουβέρτες και πλενόμενα μαξιλάρια στην Clean‘n’Carry βρίσκουν το μάστορά τους.

Τέλος η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσία καθαρισμού κουρτινών και ρόμαν, η οποία περιλαμβάνει, μάζεμα, καθαρισμό, σιδέρωμα και επανατοποθέτηση.

Κοινοποιήστε το