Φλοκάτες – Παπλώματα – Κουβέρτες

“Τα μαξιλάρια, το κάλυμμα του στρώματος, οι κουβέρτες και τα παπλώματα πρέπει να πλένονται με ζεστό νερό κάθε δύο – τρείς μήνες.”

Η παραπάνω συμβουλή, είναι επιτακτική, σε όλες τις επιστημονικές αναφορές σχετικά με το άσθμα, τις αλλεργίες, τις ιώσεις και την πρόληψη τους.

Τηρούμε όμως τις συμβουλές που θα προστατέψουν εμάς και την οικογένειά μας, και αν ναι το κάνουμε σωστά;

Πολλοί λένε ότι το κόστος καθαρισμού ενός παπλώματος σε εξειδικευμένο καθαριστήριο είναι υψηλό και προτιμούν να πλύνουν το πάπλωμα ή την κουβέρτα τους στο πλυντήριο ή και στη μπανιέρα ακόμη.

Αν συνυπολογίσουμε το κόστος πλυσίματος στο σπίτι (ρεύμα, νερό, απορρυπαντικό, φθορά πλυντηρίου, χρόνος που αφιερώνουμε) θα δούμε ότι σαφώς και είναι προτιμότερο να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία. Αν όμως δεν σκεφτούμε τα παραπάνω, ούτε και τον κόπο που θα κάνουμε, πρέπει να δούμε αν πλύναμε πραγματικά το πάπλωμα ή την κουβέρτα μας. Δυστυχώς στο οικιακό πλυντήριο, τα κλινοσκεπάσματα δεν πλένονται σωστά λόγω όγκου αφενός και λόγω έλλειψης κατάλληλων υλικών αφετέρου.

Η απόφαση είναι δική σας, προστατέψτε τώρα την οικογένειά σας και χαρίστε της ένα καθαρό, φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης.

Η Clean ‘n’ Carry με εμπειρία από το 1988 στον καθαρισμό ύφανσης, σας προσφέρει πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών ένα προς ένα σε επαγγελματικά πλυντήρια, απολύμανση με εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. απολυμαντικό, αποστείρωση, αντιμικροβιακή προστασία, ακαρεοκτονία, ζωντανά χρώματα, ευχάριστη μυρωδιά και ασφαλή συσκευασία φύλαξης.

Καθώς παπλώματα και κουβέρτες συγκεντρώνουν τεράστιο αριθμό μικροβίων και μικροοργανισμών κατά την χρήση τους ο καθαρισμός τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Ο συνδυασμός πιστοποιημένων οικολογικών, υποαλλεργικών , βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού, με νέας τεχνολογίας πλυντήρια και στεγνωτήρια με πολλά εξειδικευμένα προγράμματα χρόνου, θερμοκρασίας και έντασης αποτελούν εγγύηση άριστου αποτελέσματος, ώστε τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας να σας παραδωθούν πεντακάθαρα, απολυμασμένα αφήνοντας αίσθηση καθαριότητας.

Η παραδοσιακή Φλοκάτη (λέγεται και βελέντζα), είναι ένα χνουδωτό, αφράτο και ζεστό χαλί φτιαγμένο από 100% μαλλί. Παλιότερα χρησίμευε και σαν κουβέρτα, ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν και συνθετικές φλοκάτες η δε χρήση της περιορίστηκε και χρησιμοποιείται μόνο σαν χαλί, σε μοντέρνες αλλά και παραδοσιακές διακοσμήσεις.

Λόγω της πυκνής σύνθεσής της και του μεγάλου φλόκου (μακρύ νήμα) συγκρατούνται στη βάση της μεγάλες ποσότητες σκόνης, μικροβίων και μικροοργανισμών και απαιτείται ο συστηματικός, εξειδικευμένος επαγγελματικός καθαρισμός της.

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε πλυντήρια και σουρώστρες τύπου βαρέλας, κατάλληλα για φλοκάτες, όπου ο τρόπος καθαρισμού προσομοιάζει αυτόν της νεροτριβής, εναλλάσοντας τακτικά νερά και σαπούνια προσδίδοντας στο τέλος άψογο αποτέλεσμα, πεντακάθαρη φλοκάτη, αφράτη και μυρωδάτη.

Φλοκάτες, πουπουλένια παπλώματα, μάλλινες κουβέρτες και πλενόμενα μαξιλάρια στην Clean ‘n’ Carry βρίσκουν το μάστορά τους.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσία καθαρισμού κουρτινών και ρόμαν, η οποία περιλαμβάνει, μάζεμα, καθαρισμό, σιδέρωμα και επανατοποθέτηση.

Παραλαβή και παράδοση κατ’οίκον.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική_500

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας