Βαφή Φλοκατών – Τοπική Βαφή Χαλιών

Η Clean‘n’Carry προσφέροντας στους πελάτες της, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίου, αναλαμβάνει τη βαφή ξεθωριασμένων, ταλαιπωρημένων από το χρόνο ολόμαλλων φλοκατών, με ζωντανές ανεξίτηλες βαφές μακράς διαρκείας με όλες τις πιστοποιήσεις υγιεινής, όπως επίσης και την αλλαγή χρώματος κάνοντας την φλοκάτη σας σαν καινούργια την στιγμή μάλιστα που στην Ελληνική αγορά, “δυστυχώς”, δεν υπάρχουν αναλόγου ποιότητας καινούργιες φλοκάτες.

Τοπική Βαφή 01

Ένα ακόμη παραδοσιακό είδος προς εξαφάνιση.

Επίσης στην Clean‘n’Carry αναλαμβάνουμε την τοπική βαφή σε χαλιά και μοκέτες, σημείων που ξέβαψαν συνήθως από ατύχημα με χλωρίνη ή την απόπειρα καθαρισμού κάποιου λεκέ από κάποιον ερασιτέχνη καθαριστή.

Σε χειροποίητα χαλιά αναλαμβάνουμε να επαναφέρουμε τα ξεθωριασμένα, από το χρόνο, τη χρήση ή τον πλημμελή καθαρισμό, χρώματα, όπως και να διορθώσουμε περιπτώσεις έκχυσης ενός χρώματος του χαλιού σε άλλο επαναφέροντάς το στην αρχική του κατάσταση.

Τέλος η τόνωση και αναζωογόνηση χρωμάτων μπορεί να επιτευχθεί με μηχανικές μεθόδους (carpet peeling), ως έσχατη λύση, δίνοντας ξανά στο χαλί σας τη χαμένη του φωτεινότητα και ζωντάνια.

Τοπική Βαφή 02
Δείτε επίσης ...