Ενοικίαση Διαχωριστικά Κολωνάκια

Η Clean‘n’Carry διαθέτει προς ενοικίαση διαχωριστικά κολωνάκια οριοθέτησης χώρου σε μεγάλη ποικιλία, χρωμάτων και κωδικών.

Τα κολωνάκια “κασέτας“, διαθέτουν μηχανισμό με ενσωματωμένο ιμάντα σε διάφορα χρώματα και είναι κατάλληλα για οριοθέτηση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, δημιουργία κατεύθυνσης διαδρομής κοινού ή την κομψή απαγόρευση εισόδου σε κάποιο χώρο, προκειμένου για συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ.

Κολωνάκια Ενοικίαση 01

Τα κολωνάκια πολυτελείας σε χρυσό και ασημί χρώμα συνδέονται μεταξύ τους με κορδόνι δημιουργώντας μια διαδρομή υψηλής αισθητικής προκειμένου για εκδηλώσεις όπως γάμοι, υποδοχές επισήμων, gala, κοπή κορδέλας εγκαινίων κλπ.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση πινακίδες τύπου Α4 προσαρτόμενες στα διαχωριστικά κολωνάκια οριοθέτησης, όπως και διαφημιστικά σταντ δαπέδου.

Κολωνάκια Ενοικίαση 09

Για να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τα άρθρα που φιλοξενούνται στη Clean‘n’Carry, είναι αναγκαίο να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας τον Adobe Acrobat Reader. Ο Acrobat Reader είναι ένα λογισμικό της εταιρίας Adobe, το οποίο διανέμεται δωρεάν.

Κοινοποιήστε το

Φωτογραφίες

Στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εικόνες από εκδηλώσεις που έχει νοικιάσει κολωνάκια η εταιρεία μας …