Μοκέτες Χαλιά – Μηχανής

Η υπηρεσία αναφέρεται σε μοκέτες που δεν μπορούν να βγουν (να τις μαζέψουμε δηλαδή , προκειμένου να πάνε σε ταπητο- καθαριστήριο ώστε να πλυθούν) τις οποίες συναντάμε σε σπίτια, γραφεία, σκάφη αναψυχής, ξενοδοχεία, Ιερούς ναούς, συνεδριακά κέντρα, επαγγελματικούς χώρους κ.α.
Μοκέτες από τοίχο σε τοίχο 05
Για τις συγκεκριμένες μοκέτες απαιτείται τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού και συντήρησης, ούτως ώστε να μην συσσωρεύουν μικροβιακό φορτίο, το οποίο δυστυχώς με την καθημερινή χρήση, ανακυκλώνεται στον αέρα που αναπνέουμε, δημιουργώντας προβλήματα σε όλους μας, πολλώ δε μάλλον, σε ευαίσθητα άτομα όπως τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με άσθμα ή αλλεργίες.
Η Clean‘n’Carry διαθέτει τον κατάλληλο  φορητό εξοπλισμό, με τεχνολογία αιχμής, εξειδικευμένο προσωπικό και νέας γενιάς οικολογικά υλικά προκειμένου να σας προσφέρει έναν πλήρη επί τόπου οικολογικό καθαρισμό, εξουδετερώνοντας ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και δυσοσμία. Τα προηγμένα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι “αποτελεσματικά” καθώς λειτουργούν με μικροδιάσπαση των ρύπων, εξουδετερώνοντάς τους σε βάθος, αλλά και “ασφαλή” τόσο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, όσο και για το περιβάλλον καθώς πληρούν όλα τα διεθνή οικολογικά σήματα και τις προδιαγραφές CE.

Οι φάσεις καθαρισμού είναι:

Αρχικός έλεγχος

Ξελέκιασμα
Σαπούνισμα με ελεγχόμενη υγρασία
Εξουδετέρωση καταλοίπων
Αναζωογόνηση χρωμάτων
Προστασία Allergy
Στέγνωμα έως και 95%
Αδιαβροχοποίηση κατόπιν ζήτησης
Τελικός έλεγχος

Η μοκέτα σας θα δείχνει σαν καινούργια, χωρίς λεκέδες, με άρωμα φρεσκάδας!

Ο χρόνος στεγνώματος είναι σύντομος και διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μοκέτας, την συχνότητα καθαρισμού, τον επαρκή αερισμό του χώρου και τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες και οικονομική προσφορά.

Κοινοποιήστε το