Επί τόπου καθαρισμός Μοκετών

Η υπηρεσία αναφέρεται σε μοκέτες, τοποθετημένες από τοίχο σε τοίχο, που δεν μπορούν να βγουν (να τις μαζέψουμε δηλαδή , προκειμένου να πάνε σε ταπητο- καθαριστήριο ώστε να πλυθούν) τις οποίες συναντάμε σε σπίτια, γραφεία, σκάφη αναψυχής, ξενοδοχεία, Ιερούς ναούς, συνεδριακά κέντρα, επαγγελματικούς χώρους κ.α.

Για τις συγκεκριμένες μοκέτες απαιτείται τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού και συντήρησης, ούτως ώστε να μην συσσωρεύουν μικροβιακό φορτίο, το οποίο δυστυχώς με την καθημερινή χρήση, ανακυκλώνεται στον αέρα που αναπνέουμε, δημιουργώντας προβλήματα σε όλους μας, πολλώ δε μάλλον, σε ευαίσθητα άτομα όπως τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με άσθμα ή αλλεργίες.
Η Clean ‘n’ Carry διαθέτει τον κατάλληλο  φορητό εξοπλισμό, με τεχνολογία αιχμής, εξειδικευμένο προσωπικό και νέας γενιάς οικολογικά υλικά προκειμένου να σας προσφέρει έναν πλήρη επί τόπου οικολογικό καθαρισμό, εξουδετερώνοντας ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και δυσοσμία. Τα προηγμένα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι “αποτελεσματικά” καθώς λειτουργούν με μικροδιάσπαση των ρύπων, εξουδετερώνοντάς τους σε βάθος, αλλά και “ασφαλή” τόσο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, όσο και για το περιβάλλον καθώς πληρούν όλα τα διεθνή οικολογικά σήματα και τις προδιαγραφές CE.

Οι φάσεις καθαρισμού είναι:

Αρχικός έλεγχος

Ξελέκιασμα
Σαπούνισμα με ελεγχόμενη υγρασία
Εξουδετέρωση καταλοίπων
Αναζωογόνηση χρωμάτων
Προστασία Allergy
Στέγνωμα έως και 95%
Αδιαβροχοποίηση κατόπιν ζήτησης
Τελικός έλεγχος

Η μοκέτα σας θα δείχνει σαν καινούργια, χωρίς λεκέδες, με άρωμα φρεσκάδας!

Ο χρόνος στεγνώματος είναι σύντομος και διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μοκέτας, την συχνότητα καθαρισμού, τον επαρκή αερισμό του χώρου και τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

H Clean ‘n’ Carry διαθέτει κατόπιν ζήτησης ηλεκτρικούς φυσητήρες αέρος στεγνώματος χαλιών και μοκετών για ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής για χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες και οικονομική προσφορά .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική_500

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας