Βιολογικός Καθαρισμός Απόσμηση Στρώματος

“Το άρθρο αυτό δεν έχει σκοπό να σας τρομάξει αλλά να σας αφυπνίσει”. Ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο, το αργότερο σε ένα μήνα, είναι αποικία μικροβίων.

Γιατί;

Όσο τακτικοί και καθαροί αν είμαστε, αυτό καθεαυτό το ανθρώπινο σώμα στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη βακτηριδίων.

Bio-καθαρισμοί Καθαρισμός Στρωμάτων 07

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, δυστυχώς, είναι ορατά μόνο στο μικροσκόπιο, ζουν όμως ανάμεσά μας και επιπροσθέτως εξαπλώνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Έρευνες βεβαιώνουν ότι η “γουανίνη”, ουσία που διαγνώστηκε στα περιττώματα της άκαρης, είναι η υπ’ αριθμόν 1 αιτία αλλεργιών.

Επιστημονικές έρευνες βεβαιώνουν ότι το 30% του πληθυσμού παγκοσμίως υποφέρει από αλλεργίες.

Αν μάλιστα, μιλήσουμε σε απόλυτους αριθμούς για ακάρεα, αυγά, νεκρά κύτταρα, τρίχες, μύκητες μούχλας κ.α. (ανέρχονται σε εκατομμύρια), θα αναρωτηθούμε πού κατοικοεδρεύουν όλοι αυτοί οι εχθροί εφόσον εμείς καθαρίζουμε καθημερινά.

Η απάντηση είναι…. στο στρώμα μας!

Μπορούμε να καθαρίσουμε το στρώμα μας με ασφάλεια;

Στο διαδίκτυο θα βρείτε εκατοντάδες άρθρα, σχετικά με τον καθαρισμό στρωμάτων, σε πολλές περιπτώσεις δε, εντελώς αντικρουόμενα.

Μερικά παραδείγματα σας αναφέρουμε.

Κάποιοι λένε να βγάζετε το στρώμα στον ήλιο να αερίζεται.

Σωστό, αλλά μήπως στην, ομολογουμένως, μολυσμένη ατμόσφαιρα που ζούμε διογκώνουμε το πρόβλημα αντί να το λύνουμε;  

Διαβάζουμε, επίσης, πως πρέπει να τινάζουμε το στρώμα προκειμένου να απαλλαγούμε απ’ ότι βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Σωστό, αλλά πώς θα αποτρέψουμε τα αιωρούμενα  σωματίδια σκόνης να μην ‘’ξανακαθίσουν’’ πάνω στο στρώμα, να μην τα αναπνεύσουμε και να μην τα κάνουμε δώρο στο γείτονα;

Τέλος κάποια forum συστήνουν το τακτικό σκούπισμα με την ηλεκτρική μας σκούπα.

Σωστό, μόνο στη περίπτωση που η σκούπα μας διαθέτει σύστημα παλμικής δόνησης και φίλτρο ΗΕΡΑ, ειδάλλως με τη τριβή μεγιστοποιούμε το πρόβλημα!

Δεν υπάρχει λύση;

Πάντα υπάρχει λύση! Εμπιστευθείτε μια καταξιωμένη εταιρία με επαγγελματική εκπαίδευση και εμπειρία στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων.

Bio-καθαρισμοί Καθαρισμός Στρωμάτων 03

Η Clean‘n’Carry με τη μακρόχρονη παρουσία της στο χώρο σας λύνει τα χέρια.

Φάση 1. Με χρήση ενεργού οξυγόνου ξελεκιάζουμε πιθανούς λεκέδες (αίμα, ούρα, ιδρώτας) στη ταπετσαρία του στρώματος (capitonné), χωρίς να βραχεί καθόλου, κάτι που θα μας δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα.

Φάση 2. Χρησιμοποιώντας τουρμπομηχανή αναρρόφησης με παλμική δόνηση και φίλτρο ΗΕΡΑ (High Efficiency Particulate Air) σκουπίζουμε με επιμέλεια όλη την επιφάνεια του στρώματος και περιμετρικά, περνώντας πολλές φορές από κάθε σημείο, επιτυγχάνουμε δε, έτσι, να μαζέψουμε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο στρώμα, (ακάρεα, νεκρά κύτταρα, τρίχες, περιττώματα, σωματίδια σκόνης)  συγκεντρώνοντάς τα  μέσα στα φίλτρα της μηχανής, χωρίς να ανακυκλώνονται στον αέρα.

Η εταιρία μας σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις οικολογικών υλικών καθαρισμού, διαθέτει υποαλλεργικά σπρέι με τα οποία μπορούμε να ψεκάσουμε το στρώμα σας κατόπιν ζήτησης. Επίσης η χρήση ξηρού ατμού είναι ενδεδειγμένη λύση που μπορούμε να σας προσφέρουμε σε περιπτώσεις πολύ επιβαρυμένων με μικροβιακό φορτίο στρωμάτων.

Σημαντικό είναι κατά τον καθαρισμό του στρώματος να καθαρίζετε το προσκέφαλο και τις ποδιές του κρεβατιού, υφασμάτινες ή δερμάτινες, τα οποία σωρεύουν μεγάλο μικροβιακό φορτίο επίσης.

Τέλος η Clean‘n’Carry μπορεί να αναλάβει την παραλαβή του στρώματος από το σπίτι σας, τον ολικό οικολογικό καθαρισμό του στις εγκαταστάσεις μας και την επιστροφή του στο χώρο σας.

Κοιμηθείτε ... άφοβα !

Φωτογραφίες

Κοινοποιήστε το