Ενοικιάσεις Μοκέτες – Χαλιά

Οποιαδήποτε εκδήλωση κι αν διοργανώσουμε θέλουμε να είναι όλα τέλεια. Προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο αρκεί να επιλέξουμε τον κατάλληλο συνεργάτη ανά τομέα.

Προκειμένου για ενοικίαση μοκετών και χαλιών η Clean‘n’Carry είναι δεκαετίες τώρα ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης.

Διαθέτουμε προς ενοικίαση διαδρόμους για εταιρικές εκδηλώσεις, υποδοχές, φωτογραφήσεις, εγκαίνια, σε πολλά χρώματα, κατηγορίας premium, καθαρούς σε άριστη κατάσταση για άψογη εμφάνιση.

Ενοικιάσεις Διάδρομοι Εκδηλώσεις 17

Επίσης στην εταιρεία μας θα βρείτε χειροποίητα αλλά και μηχανοποίητα χαλιά για οποιαδήποτε εκδήλωση, όπως έθνικ πάρτυ, θεατρικές παραστάσεις, στολισμό παραλίας κ.α.

Η Clean‘n’Carry διαθέτει μοκέτες προς ενοικίαση για χρήση σε εμπορικές εκθέσεις, προστασία παρκέ σε γήπεδα μπάσκετ, κάλυψη σε αίθουσες ξενοδοχείων, σε διοργάνωση σεμιναρίων, αγώνων ή εταιρικών εκδηλώσεων. Οι τσόχες εκθέσεων διατίθενται με ή χωρίς προστατευτική ζελατίνη (film). Επίσης σε οποιαδήποτε εκδήλωση μπορούμε να καλύψουμε την μοκέτα με προστατευτικό nylon ώστε να παραμείνει καθαρή μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης.

Ενοικιάσεις Διάδρομοι Εκδηλώσεις 15

Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με πλαστικά δάπεδα ή δάπεδα PVC για οποιοδήποτε χώρο θέλετε να καλύψετε, πίστα, είσοδο, εφθαρμένο δάπεδο για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Φυσικά τα ειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν κατόπιν συνεννόησης την μεταφορά, τοποθέτηση και απεγκατάσταση όλων των προαναφερόμενων ειδών προς ενοικίαση.

Φωτογραφίες

Κοινοποιήστε το