Ενοικιάσεις Μοκέτες – Χαλιά

Οποιαδήποτε εκδήλωση κι αν διοργανώσουμε θέλουμε να είναι όλα τέλεια. Προκειμένου να πετύχουμε αυτό τον στόχο αρκεί να επιλέξουμε τον κατάλληλο συνεργάτη ανά τομέα.

Προκειμένου για ενοικίαση μοκετών και χαλιών η Clean ‘n’ Carry είναι δεκαετίες τώρα ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης.

Διαθέτουμε προς ενοικίαση διαδρόμους για εταιρικές εκδηλώσεις, υποδοχές επισήμων, φωτογραφήσεις, εγκαίνια, σε πολλά χρώματα, κατηγορίας premium, καθαρούς σε άριστη κατάσταση και άψογη εμφάνιση.

Μοναδική στο είδος της η εταιρεία μας, προσφέρει πλέον νέες συλλογές, όπως βλέπετε παρακάτω.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε, χειροποίητα αλλά και μηχανοποίητα χαλιά για οποιαδήποτε εκδήλωση, όπως έθνικ πάρτυ, θεατρικές παραστάσεις, στολισμό σε στυλ μπόχο παραλίας, φωτογραφήσεις, video clip στολισμό μποεμ γάμου κ.α.

Επίσης στην εταιρεία μας θα βρείτε προς ενοικίαση εξοπλισμό και υλικά στολισμού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε τον στολισμό γάμου, βάπτισης, δεξίωσης σε έθνικ, ρουστίκ ή boho στυλ, διακόσμηση έθνικ party ή εταιρικών εκδηλώσεων αλλά και την ενοικίαση υλικών για ανάλογα event.

Η Clean ‘n’ Carry διαθέτει μοκέτες τύπου τσόχα, προς ενοικίαση για χρήση σε εμπορικές εκθέσεις, προστασία παρκέ σε γήπεδα μπάσκετ, κάλυψη σε αίθουσες ξενοδοχείων, σε διοργάνωση σεμιναρίων, αγώνων ή εταιρικών εκδηλώσεων. Οι τσόχες εκθέσεων διατίθενται με ή χωρίς προστατευτική ζελατίνη (film). Επίσης σε οποιαδήποτε εκδήλωση μπορούμε να καλύψουμε την μοκέτα με προστατευτικό nylon ώστε να παραμείνει καθαρή μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης.

Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με μοκέτες premium για εξαιρετικές εκδηλώσεις, σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις. Διαθέτουμε προς ενοικίαση πλαστικά δάπεδα ή δάπεδα PVC για οποιοδήποτε χώρο θέλετε να καλύψετε, πίστα, είσοδο, εφθαρμένο δάπεδο για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Φυσικά τα ειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν κατόπιν συνεννόησης την μεταφορά, τοποθέτηση και απεγκατάσταση όλων των προαναφερόμενων ειδών προς ενοικίαση.

Όροι ενοικίασης και συνεργασίας (pdf)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε

Ενοικιάση Χαλιά - Τσόχες - Μοκέτες

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας