Ενοικιάσεις Διάδρομοι Γάμου

Η Clean ‘n’ Carry προσφέρει προς ενοικίαση διαδρόμους για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια, υποδοχή επισήμων, καλιστεία, χαλί πασαρέλας, σε τεράστια ποικιλία, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι διάδρομοί μας είναι κατηγορίας lux, πάντοτε καθαροί, χωρίς φθορές και καψίματα, ετοιμοπαράδοτοι σε οποιαδήποτε διάσταση και αν μας ζητήσετε.

Επίσης διατίθεται προς ενοικίαση το χαλί του Ησαία στο ίδιο χρώμα με τον διάδρομο σε διαστάσεις 3 x 2 και 4 x 3

Όλοι οι διάδρομοι μας διατίθενται προς ενοικίαση, είναι ετοιμοπαράδοτοι και φυσικά κατόπιν ζήτησης, έμπειροι τεχνίτες μας, με εξειδίκευση στο “χαλί εκδήλωσης”, μπορούν να αναλάβουν τη μεταφορά, τοποθέτηση και απεγκατάστασή τους κατόπιν συμφωνίας.

Διαθέσιμοι ετοιμοπαράδοτοι διάδρομοι χαλί lux, χρώματα:

Υπέρλευκο, λευκό, ιβουάρ, κρεμ, μπεζ, μπορντώ, κόκκινο, ροζ, τιρκουάζ, μπλε, πορτοκαλί, μαύρο, sisal φυσική ψάθα, πράσινο συνθετικό γκαζόν.

Οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν παραγγελίας.

Για ξεχωριστές τελετές διαθέτουμε προς ενοικίαση χαλιά χειροποίητα και μηχανής, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ψάθα κοκοφοίνικα για καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αλλά και χαλιά με γραμμένες ευχές ή τα ονόματα του ζευγαριού.

Επικοινωνήστε έγκαιρα με το τηλεφωνικό κέντρο της Clean ‘n’ Carry, προκειμένου να ενημερωθείτε για εναλλακτικές οικονομικές λύσεις, την διαθεσιμότητα ανά κωδικό, τις διαστάσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη απορία ή ιδέα έχετε.
 
Δυνατότητα αποστολής σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.
 
Όλοι οι διάδρομοι γάμου της εταιρείας μας, διατίθενται προς ενοικίαση σε επαγγελματίες (ανθοπωλεία, διοργανωτές, διακοσμητές) αλλά και πώληση (καινούργιοι και μεταχειρισμένοι) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε

Ενοικιάση Διάδρομοι Γάμου

Όροι ενοικίασης και συνεργασίας (pdf)