Ενοικιάσεις Διάδρομοι Γάμου

Η Clean‘n’Carry προσφέρει προς ενοικίαση διαδρόμους για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια, υποδοχή επισήμων, καλιστεία, σε τεράστια ποικιλία, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι διάδρομοί μας είναι κατηγορίας lux, πάντοτε καθαροί, χωρίς φθορές και καψίματα, ετοιμοπαράδοτοι σε οποιαδήποτε διάσταση και αν μας ζητήσετε.

Ενοικιάσεις Διάδρομοι Γάμου 19

Επίσης διατίθεται προς ενοικίαση το χαλί του Ησαία στο ίδιο χρώμα με τον διάδρομο σε διαστάσεις 3*2 και 4*3.8

Ενοικιάσεις Διάδρομοι Γάμου 16

Όλοι οι διάδρομοι μας διατίθενται προς ενοικίαση, είναι ετοιμοπαράδοτοι και φυσικά κατόπιν ζήτησης, έμπειροι τεχνίτες μας, με εξειδίκευση στο “χαλί εκδήλωσης”, μπορούν να αναλάβουν τη μεταφορά, τοποθέτηση και απεγκατάστασή τους κατόπιν συμφωνίας.

Διαθέσιμοι ετοιμοπαράδοτοι διάδρομοι χαλί lux, χρώματα:

Υπέρλευκο, λευκό, ιβουάρ, κρεμ, μπεζ, μπορντώ, κόκκινο, ροζ, τιρκουάζ, μπλε, πορτοκαλί, μαύρο, sisal φυσική ψάθα, πράσινο συνθετικό γκαζόν.

Οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν παραγγελίας.

Για ξεχωριστές τελετές διαθέτουμε προς ενοικίαση χαλιά χειροποίητα και μηχανής, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ψάθα κοκοφοίνικα για καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αλλά και χαλιά με γραμμένες ευχές ή τα ονόματα του ζευγαριού.

Επικοινωνήστε έγκαιρα με το τηλεφωνικό κέντρο της Clean‘n’Carry, προκειμένου να ενημερωθείτε για εναλλακτικές οικονομικές λύσεις, την διαθεσιμότητα ανά κωδικό, τις διαστάσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη απορία ή ιδέα έχετε.

Δυνατότητα αποστολής σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Όλοι οι διάδρομοι γάμου της εταιρείας μας, διατίθενται προς ενοικίαση σε επαγγελματίες (ανθοπωλεία, διοργανωτές, διακοσμητές) αλλά και πώληση (καινούργιοι και μεταχειρισμένοι) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τα άρθρα που φιλοξενούνται στη Clean‘n’Carry, είναι αναγκαίο να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας τον Adobe Acrobat Reader. Ο Acrobat Reader είναι ένα λογισμικό της εταιρίας Adobe, το οποίο διανέμεται δωρεάν.

Φωτογραφίες

Δείτε εικόνες από γάμους και εκδηλώσεις που έχει στολίσει με διαδρόμους η εταιρεία μας.

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας

Δείτε επίσης ...