Πωλήσεις

Η εταιρεία μας Clean ‘n’ CarryΑπόστολος Κόγκας ιδρύθηκε το 1988 με αρχική δραστηριότητα τον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών και μοκετών με εξειδίκευση στη συντήρηση χειροποίητων χαλιών.

Με συνεχή ανοδική πορεία δημιουργήσαμε νέα τμήματα όπως:

Τμήμα επί τόπου καθαρισμού σαλονιών και στρωμάτων.
Τμήμα ενοικίασης χαλιών, διαδρόμων, μοκετών αλλά και υλικών για γάμους και εκδηλώσεις.
Τμήμα επιδιόρθωσης χειροποίητων και δερμάτινων χαλιών.

Από το 2007 δημιουργήσαμε εμπορικό τμήμα πώλησης χειροποίητων χαλιών (καινούργιων και μεταχειρισμένων), χαλιών μηχανής αλλά και μοκετών.

Στη συλλογή μας θα βρείτε αυθεντικά χειροποίητα χαλιά καινούργια και μεταχειρισμένα, σε επιλεγμένα σχέδια με εξαιρετικά καλή ποιότητα κατασκευής.

Προσφέρουμε μια εξαιρετική συλλογή από καινούργια, επιδιορθωμένα χαλιά και χειροποίητα ανατολίτικα χαλιά-αντίκες που ταιριάζουν τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε μοντέρνα στιλ εσωτερικής διακόσμησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σταθεί αρωγός στην επιλογή του κατάλληλου χαλιού ή μοκέτας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Μετά την ηλεκτρονική έρευνά σας μπορούμε κατόπιν ραντεβού να δειγματίσουμε στο χώρο σας επιλέγοντας αυτό το χαλί ή τη μοκέτα που πραγματικά καλύπτει τις απαιτήσεις σας.  Άλλωστε στην πλούσια συλλογή μας θα βρείτε χαλιά και μοκέτες υψηλής ποιότητας σε δελεαστικές τιμές .

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία, η ποιότητα και η συνεχής αναζήτηση νέων και καινοτόμων προϊόντων.
Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε και στο μέλλον με την ιδία ένταση και το ίδιο πάθος.

Πωλήσεις χαλιών

Βλέπετε 1–35 από 52 αποτελέσματα