Οικολογικός Καθαρισμός Σαλονιού

Ο καθαρισμός του σαλονιού στο σπίτι, είναι μια σχετικά απλή υπόθεση, αρκεί να επιλέξετε μια αναγνωρισμένη επιχείρηση, προκειμένου να σας προσφέρει την υπηρεσία.

Η Clean ‘n’ Carry με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο του καθαρισμού ταπετσαριών επίπλων, διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία που επιβεβαιώνουν την προτίμησή σας, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είτε επιλέξετε βαθύ οικολογικό καθαρισμό είτε απλό φρεσκάρισμα του καναπέ σας.

Ο καθαρισμός του σαλονιού είναι εργασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις (κάθε σαλόνι διαφοροποιείται αφενός ως προς την ποιότητα, αφετέρου δε ως προς την χρήση), οπότε πρωταρχικά ο υπεύθυνος του συνεργείου που θα αναλάβει την εργασία, πρέπει να επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο καθαρισμού για το συγκεκριμένο σαλόνι.

Διαφορετική μεθοδολογία και υλικά θα χρησιμοποιήσουμε σε ένα βελούδινο σαλόνι, από ότι σ’ ένα καραβόπανο και άλλη σε ένα σενίλ από ένα ολομέταξο ύφασμα επίπλωσης.

Η επιχείρησή μας, στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες καθαριστές, που έχουν την ικανότητα επιλογής της μεθόδου που ενδείκνυται για κάθε σαλόνι.

Καθαρισμός 5 - θέσιου σαλονιού δώρο ο καθαρισμός 6 καρεκλών τραπεζαρίας

Αρωγός της υπηρεσίας καθαρισμού είναι τα προηγμένα τεχνολογικά οικολογικά υλικά, τα οποία προσφέρουν άριστα αποτελέσματα με σχεδόν μηδενική φθορά  του υφάσματος.

Η Clean ‘n’ Carry επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες χρησιμοποιεί προηγμένα καθαριστικά τα οποία φέρουν πιστοποιητικά από όλους τους διεθνείς οίκους, ως οικολογικά υλικά και είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Η Clean ‘n’ Carry επενδύει κάθε χρόνο σε τεχνολογικό εξοπλισμό, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο, διαθέτοντας τελικά όλη τη γκάμα των απαραίτητων φορητών μηχανημάτων για τον οικολογικό (έχει λανθασμένα επικρατήσει ο όρος “βιολογικός” καθαρισμός, η ενδεδειγμένη ορολογία είναι “οικολογικός”) καθαρισμό σαλονιών. Όλα τα μηχανήματά μας πληρούν τις προδιαγραφές CE ως προς την ασφάλεια και την υγιεινή.

Αδήριτη ανάγκη για αποτελεσματικό οικολογικό καθαρισμό σαλονιού, αποτελεί ο συνδυασμός επιχείρησης με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο, αποτελεσματικών πιστοποιημένων οικολογικών υλικών και σύγχρονων μηχανημάτων.

Το παραπάνω τρίπτυχο αποτελεί εχέγγυο άριστων αποτελεσμάτων και καθώς η Clean ‘n’ Carry το ακολουθεί με ευλάβεια, καθίσταται, η πρώτη επιλογή στην υπηρεσία καθαρισμού σαλονιών.

Καθαρισμός 5 - θέσιου σαλονιού δώρο βιοκαθαρισμός ένα μονό στρώμα

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας