Καθαρισμός Λίπανση Δερμάτινου Καναπέ

Ο δερμάτινος καναπές είναι σίγουρα “επένδυση” (λόγω του υψηλού κόστους αγοράς) και φυσικά, πέραν της κομψότητας, που προσδίδει σε κάθε χώρο (γραφείο, ιατρείο, σαλόνι, καθιστικό), υπερτονίζει την υψηλή αισθητική και την πολυτέλεια.

Προκειμένου όμως να διατηρηθεί η ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή του, χρειάζεται – απαραίτητα – τακτική συντήρηση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια “μαγική τεχνική καθαρισμού” δερμάτινου καναπέ για όλα τα δέρματα, καθώς αυτά διαφέρουν μεταξύ τους, αφενός στην ποιότητα του δέρματος (nappa, nubuck, suede, vinyl, bonded leather), αφετέρου δε στις ιδιότητες που απέκτησε το δέρμα κατά την επεξεργασία του (ελαστικότητα, ομοιομορφία, αντοχή, απορροφητικότητα υγρασίας κτλ).

Η συνεπής φροντίδα δερμάτινων επίπλων διαχωρίζεται σε αυτά που πρέπει να κάνει ο κάτοχος και στην επαγγελματική συντήρηση. Ο κάτοχος οφείλει να προστατεύει το δερμάτινο καναπέ του από την ηλιακή ακτινοβολία, την υψηλή θερμοκρασία (απόσταση τουλάχιστον 40 εκ. από σώματα καλοριφέρ), τη σκόνη και το καυσαέριο (τακτικό σκούπισμα, με απαραίτητη χρήση ειδικού εξαρτήματος) και φυσικά από αμφιβόλου εγκυρότητας συμβουλές προστασίας, όπως η χρήση ριχταριού (δημιουργεί εκδορές δια της τριβής) και οικιακών απορρυπαντικών ακατάλληλων για δέρματα (το πιθανότερο να δημιουργήσει “πιτσιλιές” στα χρωστικά του δέρματος).

Η επαγγελματική συντήρηση δερμάτινων επίπλων, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, κατάλληλα υλικά, με πιστοποιημένες προδιαγραφές για χρήση σε δέρματα και οπωσδήποτε έμπειρους τεχνικούς με δυνατότητα να επιλέγουν την κατάλληλη τεχνική, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

Η Clean ‘n’ Carry με αδιάλειπτη παρουσία από το 1988 στο χώρο του καθαρισμού, διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού – συντήρησης σε δερμάτινους καναπέδες, πολυθρόνες, μπερζέρες, ταμπουρέ, ανάκλιντρα, κεφαλάρια κρεβατιού κλπ.

Οικολογικός Καθαρισμός Σαλονιών

Το πακέτο καθαρισμού – συντήρησης δερμάτινων ταπετσαριών επίπλων της εταιρείας μας περιλαμβάνει:

Δερμάτινος 3 - θέσιος καναπές.
Καθαρισμός, Λίπανση, Υποαλλεργική προστασία με αδιαβροχοποίηση δερμάτινου

bio-katharismos-dermatinou-saloniou-23

Φυσικά, καθώς κάθε δέρμα είναι μοναδικό, τα υλικά τροποποιούνται μετά από έλεγχο που διεξάγει ο τεχνικός μας.

Επίσης κρίνεται σκόπιμο, εάν έχετε οποιοδήποτε φυλλάδιο συντήρησης του κατασκευαστή, να ενημερώνετε σχετικά το συνεργείο μας.

Αναφορικά με ιδιαίτερους λεκέδες (ατυχήματα από κατοικίδια, εκδορές, σκισίματα, ξεβάμματα, δυσοσμία) οι τεχνικοί μας μπορούν να σας ενημερώσουν αποκλειστικά για κάθε περίπτωση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία – ενημέρωση.

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας