Αντιολισθητικό Εφαρμογή Anti-Slip

Το ιπτάμενο χαλί των παραμυθιών του Αλαντίν, περιβάλλεται από τον υπέροχο μύθο του, τον οποίο όλοι θα θέλαμε να τον ζήσουμε. Κανείς όμως δεν θέλει μέσα στο σπίτι του  τα χαλιά του να είναι ιπτάμενα.

Σε περιπτώσεις λοιπόν που τα χαλιά σας γλιστράνε, τσαλακώνουν επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε αντιολισθητικό υπόστρωμα.

Η Clean‘n’Carry διαθέτει τα δύο βασικά είδη αντιολισθητικού.

Δίχτυ, οικολογικό υλικό το οποίο κόβεται κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα των χαλιών σας και προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα, τοποθετούμενο κάτω από το χαλί και δεν αφήνει υπολείμματα και σημάδια ούτε στο δάπεδο ούτε στο χαλί.

Υπόστρωμα χαλιών και μοκετών, τοποθετείται κάτω από τον τάπητά σας, προσφέροντας προστασία (μειώνει τις φθορές λόγω τριβής μεταξύ δαπέδου και χαλιού), ηχομόνωση, προστασία από την υγρασία, χαλάρωση, ηρεμία και ορθοπεδικό βάδισμα μεσω της απορρόφησης των κραδασμών.

Τέλος η Clean ‘n’ Carry προσφέρει σε οποιοδήποτε χαλί θελήσετε μόνιμη λύση με την εφαρμογή στο πίσω μέρος του χαλιού της anti-slip protection, εξειδικευμένο οικολογικό αντιολισθητικό σπρέι προστασίας.

Τιμοκατάλογος 2022

Στην Clean ‘n’ Carry επί 35 χρόνια οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Κύριο μέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο επικοινωνούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια, επαγγελματική ηθική και εντιμότητα. Αποδυκνείοντας τα παραπάνω, επί σειρά ετών, παρουσιάζουμε τον ετήσιο τιμοκατάλογό μας σε μορφή PDF, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς, να πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις την συμφωνηθήσα τιμή.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προτίμηση και την πολύχρονη συνεργασία.

Απόστολος Κόγκας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε

Δείτε επίσης ...